Internetconsultatie Wgts en Wrs

Zowel de Wet gemeentelijk toezicht seksbedrijven ( Wgts)  en de Wet regulering seksbedrijven (WRP) staan open voor de zg. Internetconsultatie. Een inspraak-site om uw reactie op de Wetten en toelichting te geven.

De VER is teksten aan het voorbereiden en de eerste versie daarvan is door het bestuur beoordeeld en nu is het voorstel naar de leden, die er hun opmerkingen en aanvullingen over kunnen maken tot 23 februari.

Op 24 februari willen we voor beide Wetten de teksten inbrengen. U kunt ook uw eigen mening daar  kwijt, of de onze of die van anderen bevestigen.  Reacties die openbaar zijn ingebracht, zijn daar ook openbaar te lezen.

Deze VER-teksten zullen we ook de 24e op deze site zetten. (inmiddels geplaatst)

Uw commentaar of voorstellen hopen we ook te horen: 0623 392989 of per mail: ver.secretariaat@planet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *