Moeten we in het najaar weer sluiten?

We willen u toch nog wel even herinneren aan de achter ons liggende pandemie die weer de kop kan opsteken met een nieuwe besmettingsgolf. Er zijn op dit moment een stijgend aantal besmettingen en dat is een niet te negeren signaal.
De pandemie… U weet nog wel…?! Maar de aandacht is een beetje weggezakt, hè?! Niet doen want als er in het najaar weer een covid-golf aankomt moeten we er klaar voor zijn. Probeer dan preventief te denken en nu al te starten met maatregelen en daarmee de kans op het sluiten van de bedrijven maximaal te voorkomen. Het
loont om even voor de muziek aan te lopen. 

En… U kúnt het omdat u dat in 2020 en 2021 ook succesvol toepaste in de perioden dat u wèl open mocht blijven; het is nu het fundament om sluiting buiten de deur te houden. We proberen ook anderen – die ‘aan de knoppen zitten’ – daarvan te overtuigen!

Inmiddels is dat ook het uitdrukkelijke advies van VNONCW-MKB aan de overheid.

One thought on “Moeten we in het najaar weer sluiten?

  1. Ja de boel gaat weer dicht dat is het plan nieuwe variant weer heel gevaarlijk volgens de media het hele circus begint weer opnieuw let maar op in opdracht van het WEF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *