Open! Nu nog tot 17.00uur

Nu de persoonlijke dienstverleners de 15e januari weer aan de slag mogen en we niet – zoals de vorige keer – met sekswerk gewoon nog weer even een poosje langer helemaal werden uitgesloten: We kunnen weer starten, maar… tot 17.00 uur.

 Natuurlijk zijn we er nog niet. Sekswerk is toegestaan maar alle veiligheidsmaatregelen, die vóór deze laatste (hopen we!) lockdown van kracht waren, blijven ook nu. Maar daar is wel mee te leven. En vermoedelijk zal de avondsluiting – als er geen al te gekke dingen gebeuren de 25e eraf gaan of naar een later uur worden verschoven.

Vervelender is dat de horeca nog geen toestemming heeft en dat betekend dat in de clubs de bar nog gesloten moet blijven. Ook shows e.d. kan niet. Daar ligt het accent vooral op de late avond en nacht en daar is dus
nog geen oplossing voor.

Maar er is weer een start om te overleven en langzaam aan de schade van de afgelopen twee jaar een beetje in te lopen. Dat zal tijd kosten maar nòg een lockdown, in het najaar/winter, is een schrikbeeld.

Als er problemen zijn met gemeenten die dat weer allemaal anders willen uitleggen of vanwege de tegemoetkomingen of uitstel van betaling: laat het ons weten ver.secretariaat@planet.nl of bel 06 45 32 83 82
en meldt het ook via het klachtenloket!’ (zie bij ‘doorverwijzingen’)

Meer info op www.rijksoverheid.nl/corona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *