Herstart sekswerk!

Eind van de lockdown voor sekswerk?

Het wordt tijd om weer aan de slag te gaan met sekswerk.

De reden van de lockdown heeft op geen enkele wijze zijn grond in de onveiligheid van het sekswerk. Geen enkele besmettingshaard vindt daar zijn verspreidingsbasis, Het gaat om één-op-één-contacten; in de bedrijven
worden de RIVM veiligheids- en hygiëne-protocollen gevolgd. Daarnaast zijn de specifieke eisen terzake voorkoming van covid gevolgd.

Reden voor de lockdown ligt in de openbare vervoersbewegingen. Dat kun je respecteren als alle sectoren daar onder moeten vallen. Maar nu moet je concluderen dat het tijd wordt om meer genuanceerd te denken en te handelen.

Bij het bezoek aan sekswerkers en seksbedrijven is er zéker geen sprake van een verdichting van de contacten – zelfs niet bij het bezoek aan, danwel het vertrek vandaar – bezoekers-groepen zijn niet te verwachten;  het is ook zelden dat men níet alleen komt en meestal juist niet gezien wil worden.

Veilig een sekscontact hebben is het uitgangspunt en mogelijk als men de protocollen navolgt en blijft handhaven. Een beetje moeite voor een hoop vrijheid!

We zijn niet klaar met covid maar wel met de lockdown!

( 13/1 of we bij de persoonlijke dienstverleners horen die kunnen herstarten is even afwachten; vorige keer moesten we nog even wachten . Het lijkt er niet op dat in de clubs het barbedrijf ook direct open kan).

Zodra er zekerheid is komt er weer een nieuw bericht

One thought on “Herstart sekswerk!

  1. Vergeet het maar geen einde van lockdown mag niet van het almachtige OMT pas wellicht in de zomer na nog een paar prikken en wellicht ook met een idioot mondkapje op als nieuw ste advies van deze krankzinnige club wordt overgenomen goed voor de gezondheid van de sexwerker de hele dag met zo een schadelijk ding op het blijft totale waanzin het corona circus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *