Nog een uurtje eerder dicht… en dat blijft nog wel even zo…

28-11-2021 – Het was te verwachten 

dat er weer een extra aanscherping van de maatregelen aan lag te komen: nu al dicht om 17.00uur. Voorlopig voor de komende weken – tot 19 december. 

6-12-2021: Maar als de voortekenen niet bedriegen is een politieke beslissing in de maak om de 2G-controle nog maar even niet te doen maar alles tot na het Kerstreces  nog fijn dicht te laten. Het is mistig of dat de gezondheid van de bevolking moet bevorderen of de bereidheid voor een nieuw Kabinet met deelname van de ChristenUnie… omdat de discussie over 1G, 2G of 3G dan op de lange baan verschoven is.

En als men niet massaal de aanbevelingen, verplichtingen, inentingen, testen, afstand, mondkapjes, frisse lucht en kinderen op afstand, zo min mogelijk in drukke ruimten, enz, enz ter harte wil nemen dan zitten we met de Kerst helemaal op slot!

Navraag bij verschillende grote gemeenten leerde: De sluiting geldt voor bedrijven waar men kan ontvangen.

Escort en thuiswerk kan gewoon doorgaan, zolang het maar niet op een publieke plaats plaats gaat vinden…

Zo kwamen we ook tegen dat één gemeente vond dat een parenclub ook gewoon zijn gasten voor een party kon ontvangen als men zich maar aan de voorschriften hield zoals max. 75 mensen en afstand en mondkapjes tot men zich zou afzonderen… 

Nog steeds chaos in de plaatselijke uitleg. Lees ook de voorgaande berichten!

One thought on “Nog een uurtje eerder dicht… en dat blijft nog wel even zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *