VER-ledenvergadering

Met dank aan Corona gaat ook dit jaar geen ledenvergadering meer plaatsvinden.

Dat is min of meer opgelost door de bedrijfsbezoeken tussen juli en oktober – maar dat is niet ‘in de plaats van’. Beslissingen neem je in de vergadering en een Zoom- of Teams-vergadering is al evenmin een mogelijkheid om besluiten te nemen. Zodra het weer wel mogelijk is zullen we niet wachten tot mei 2022 maar zekerheid is niet te geven.

Vooralsnog blijven alle verenigingszaken en de contributie voor 2022 hetzelfde en uw bestuur ook ongewijzigd. Heeft u echter vragen of zaken die u besproken wil zien, wacht dan niet tot er eindelijk wèl een bijeenkomst is: bespreek het per telefoon of mail!

Nieuws vindt u ook in de VER-mOnthly en als er aanleiding voor is (uitsluitend voor leden!)  ook via een VER-special.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *