Chaos in het landelijk beleid

Gemeenten hebben over de Coronaregels soms een totaal tegengesteld beleid. Bovendien wordt er chaotisch over gecommunuiseerd; onduidelijkheid is dan troef. Dat is niet erg dienstbaar aan de eenheid in het land.

Niet in de eenheid van regels en voorschriften en niet in de controle en daarmee is het een ondermijning van de korte regel zoals de Minister-resident meedeelde: geen persoonlijke dienstverlening tussen 18.00 en 0.600 uur.

Je kunt het met die regel eens of niet eens zijn maar het verschil in uitleg door de gemeenten cq de handhavers is een blokkade voor een gezaggetrouwe navolging. 

 Het verstoort ook de uitvoering in, en de concurrentiepositie van de seksbedrijven. Zeker als een enkele gemeente escort en thuiswerk ineens een priv├ęzaak vindt die daar niet onder valt. Het treft dan niet alleen de vergunde bedrijven maar ook de daar werkende sekswerkers.

Zie overigens ook de berichten hiervoor

5 thoughts on “Chaos in het landelijk beleid

  1. Reactie op Arend, en met hem nog rrn aantal mensen die focussen op ‘weer een sluiting’.
   Jammer dat ieder zijn optimisme verliest als het tegen zit.
   Denk mee over oplossingen die beter zijn dan wat geboden wordt.
   Als die er niet zijn: Maak er ondertussen het beste van, in de hoop dat het tij gaat keren.

   1. Wat wel geheid gaat gebeuren als alles wel weer dicht is en er daarna weer versoepelingen gaan komen is dat de seksbranche als enigste van de contactberoepen niet mogen dankzij de christelijke partijen die hebben dat al 2x eerder voor elkaar gekregen met allerlei smoesjes om het maar zo lang mogelijk dicht te houden en ze ook bewust geen noodsteun te geven! Zij willen het sowieso al verbieden corona of geen corona!

 1. Het tij is niet meer te keren de boel weer dicht want er is weer grote paniek tot mei of juni of voor altijd de CU zal weer feest vieren.
  Wat een circus dat corona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *