De 19e kunnen we weer aan de slag… maar

Dat we werkelijk de 19e mei weer aan de slag kunnen is gelukkig niet door een pauzeknop gestopt!

 Maar opengaan geeft ook de verantwoording dat u zich aan de voorwaarden gaat houden. Niet gewoon er aan houden – stipt er aan houden! 

Het zijn dezelfde regels die ook golden toen we 1 juli 2020 weer konden herstarten: De landelijke RIVM-hygieneregels voor sekswerk; de algemene RIVM-regels inzake Covid19 en het protocol voor sekswerk.

 Dat had vorig jaar ook succes omdat er zich amper calamiteiten hebben voorgedaan. Helaas hebben we dat alleen in de hand in de eigen bedrijven; maar als ieder dat zou doen… Doe dat nu ook om te voorkomen dat we wéér een periode van sluiting kunnen verwachten. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *