Ja!….19 mei weer aan de slag! Maar de pauzeknop blijft dreigen!

De definitieve beslissing valt pas op maandag 17 mei of we vanaf de 19e weer aan de slag kunnen.

Laten we ervan uitgaan dat de 19e de deur weer open kan en de sekswerkers aan de slag kunnen: zorg dan dat u er klaar voor bent en dat u de hygi├źne-regels, de speciale algemene Covid-voorschriften en het sekswerkprotocol weer helder heeft en stipt volgt! Dan kunt U verder zoals vorig jaar per 1 juli. 

Nu maar hopen dat de pauzeknop niet nodig is!

Nagekomen vraag: Ook bedrijven? antwoord: Ja.

Er is kennelijk nog discussie geweest om alles op slot te houden omdat men teveel toeloop kon verwachten bij mn. raambedrijven. Maar dat is toen niet beslist. Het is mede aan de ondernemers dat nu wel extra in de gaten te houden zodat dit punt niet alsnog gaat meewegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *