Bedrijven blijven dicht en het illegaal aanbod weer vrij spel!

Althans zo melden bronnen ons dat contactberoepen mogen maar sekswerk niet. We zullen vanavond de officiele mededeling van de MP afwachten, en morgen de website met de details. 

Daarna moeten we ons op actie beraden. Dan vervolgen we dit bericht. 

Voorlopig alleen een afbeelding van de dode muis voor de koelkast van menig sekswerker en ondernemer die niet voor enige tegemoetkoming in aanmerking kwam en waarvan verwacht wordt ook nu nog steeds loyaal niet te werken… Dat gaat niet zo heel erg lang meer goed!

23-02-2021 – 20.00: We hebben uit de uitleg van de MP begrepen dat contactberoepen mogen… met uitzondering voor sekswerkers. Wat we ook hoorden was de reden waarom andere contactberoepen wèl mogen. Dat was o.m. omdat het ”één op één-contacten’ zijn. Ook de andere argumenten passen  bij sekswerk. Het was ook de reden waarom sekswerklers ook per 1 juli 2020 weer aan de slag konden. Dat ging tot november – mede door de extra voorschriften – ook vrijwel zonder problemen goed.

Wat is nu dan de onderbouwing om het herstarten voor sekswerkers nog weer op te schorten. Vergeet ook niet dat het de groep is waar in de meeste gevallen geen enkele tegemoedkoming voor gegeven wordt: lekker goedkope maatregel dus…

 24-02-2021 Uit de Kamerbrief – mededeling over de contactberoepen:

Uitgezonderd van deze verruiming zijn de sekswerkers. Dit vanwege de bijzondere aard van het contact dat gepaard gaat met dit beroep en de ervaren moeilijkheden bij het opleggen van aanvullende verplichtingen als het werken op afspraak en het verstrekken van persoonsgegevens ten behoeve van bron- en contactonderzoek.

5 thoughts on “Bedrijven blijven dicht en het illegaal aanbod weer vrij spel!

  1. Sinds wanneer is sexwerk dan geen en op een contact dat het corona beleid wordt steeds onlogischer, zal het het misschien zo zij dat sexwerk niet mag omdat de christen unie in het kabinet zit.

  2. Het is allemaal niet uit te leggen, als je op Google zoekt naar sterfgevallen door roken zijn het er 20.000 per jaar, vergelijk je dit met een jaar Corona kom je schoorvoetend op 15.000 (werkelijk alles en alles mee geteld…..). de tabaks winkel bestaan tot de dag van vandaag nogsteeds, evenals alle tabaksverkoop punten in supers en benzinepomp stations, maar voor COVID moet alles dicht!? Daarnaast is het ook nog eens zo dat van die 20.000 sterfte onder rokers er 38% valt te betreuren tussen de leeftijd van 35 en 55 jaar….. je zou dan van z’n angstig en overmatig verzorgend kabinet verwachten dat werkelijk vandaag nog elk iets dat op roken lijkt gesloten word….. maar nee, op een negatief fotootje en een tekstje na doen ze er geen flikker aan, maar O wee als het om COVID gaat, dan staan zij te trillen van angst, voor welke angst, de angst vanuit de EU, de angst van de farmaceutische industrie, of is er iets dat ze echt geheim houden voor ons….. wie zal het zeggen. Ik ga uit van cijfers, en de cijfers die ik heb liegen er niet om, vorig jaar 0 van de 35 dames bij ons ziek geweest, en onder deze dames 0 besmettingen….. laten wij wel wezen, een man of vrouw denkt doorgaans helemaal niet aan sex als hij of zij een ziekte onder de lede heeft (dus als iemand een virus onder de leden heeft zegt ieders afweer systeem al …. “nu even niet”, en dat standpunt klopt over het algemeen, wat mensen die zich niet lekker voelen wel doen is naar de supermarkt en naar het kruitvat…… snap jij het nog dit kabinet en dit OMT…… ik hoop dat deze nachtmerrie snel voorbij gaat mensen, en dat het kabinet wakker word en de realiteit onder ogen zal gaan zien…stel nu eens voorwaarden op, en laat alle bedrijven open onder die voorwaarden, laat de inspectie diens deze afgesproken en opgestelde voorwaarden controleren en als het mis gaat de bedrijven beboeten , daarmee kunnen wij Corona aan…… en maak ondertussen een leegstaand hospital gereed voor COVID patiënten om de reguliere zorg te ontlasten….. leid mensen op, er is nu al een jaar verspeeld, maar het is nooit te laat, echt als de zee overstroomd gaan wij ook niet afwachten tot hoe ver het water naar binnen stroomt, en met pompje terug proberen te pompen als de wind gunstig is….. neeeee dan gaan wij natuurlijk als de rook dijken verstevigen en verhogen en zorgen dat wij water dicht zijn…… kom op kabinet kom tot de realiteit hoe wij Nederland echt zijn…. wij zijn geen België en ook geen Duitsland……

  3. Werken op afspraak kan ook prima dat gebeurt bij privehuizen al zo vaak en is dus en onzin argument.
    Je kan natuurlijk wel illegaal op dit moment een afspraak maken dat is immers veel veiliger echt logische keuzes van deze regering.

  4. Ben heel erg bang dat de ware reden is dat het CDA en ChristenUnie en Rutte heel erg graag van de branche af willen en dit misbruiken om het te verbieden want natuurlijk als iedereen is gevaccineerd zullen ze dan ook vergeten om de branche weer vrij te geven! Ze hebben nu gewoon niet het ware verhaal verteld! En het zal hun ook niet interesseren dat ze illegaal zijn daar kijken ze niet naar om!

  5. Dat het dicht is is nog wel te volgen, maar geef dan de vergunde seksbranche ook steun! Ze worden nu als vuil aan de kant gezet en Prostitutie wordt altijd negatief geframed met name door CDA en CU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *