LockDown voor 5 weken

 

Het is niet anders: het virus wil maar geen rekening houden met onze belangen en te veel mensen denken dat dat wel af te dwingen is. Helaas.

De komende weken – tot 20 januari gaat het land op slot: dus ook seksclubs en de daaraan gelieerde bedrijfsvormen en ook de sekswerkers (of hoe je hen ook verder wil benoemen). 

Het zich massaal niet houden aan de voorschriften heeft tot deze lockdown-beslissing geleid – en nu moeten ook de goeden onder de kwaden lijden. Ook als u zich precies aan de voorschiften hield, gaat het dus niet om uw bedrijf maar om de verkeersbewegingen en ontmoetingen onderweg. Dat u daar dan de dupe van bent geworden is spijtig maar niet te voorkomen.

Ander punt zijn de financiële tegemoetkomingen – bij problemen neem contact met ons op.

Klachten over ‘doorwerkers’ die dan bezig zijn een volgende sluiting te bevorderen: maak er melding van

One thought on “LockDown voor 5 weken

 1. “Klachten over ‘doorwerkers’ die dan bezig zijn een volgende sluiting te bevorderen: maak er melding van”
  Lekker makkelijk achter het net vissen, precies zoals de controlerende overheid ?
  Een hard gelach dat waar het deze legale branche betreft zelfs tijdens een landelijke sluiting, met als doel levens te redden en de zorg te ontlasten tijdens een wereldwijde pandemie het nakijken heeft op illegale prostitutie door een paar verrotte websites die zogenaamd ineens “virtuele sex” aanbieden.
  Ook hier laat met name Grapperhaus en het gehele kabinet een niet te overziene steek vallen.
  Het spijt mij zeer wederom te moeten constateren dat wij geregeerd worden door een ongeloofwaardige overheid die zich als een kleuter om de tuin laten leiden door een paar respectloze geldwolven.
  Dus VER, er resten mij twee vragen : Waar wil je melding van maken ? en vooral, bij wie ?
  Kom nou eens met een goed argument, en daag de regering eens publiek uit hier klip en klaar op te antwoorden.
  Ondanks dat er een aantal hoge ambtenaren hier zeer zenuwachtig zullen worden dunkt het mij dat er bewijs voldoende ligt om ernstige nalatigheid, zo niet opzet hard te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *