Wrp: Gert-Jan Segers CU is boos!

Gert Jan Segers is boos op de Regering en Staatssecretaris Broekers-Knol in het bijzonder.

De Wrp was onderdeel van de overeenkomst met de coalitie en die doet men nu niet gestand door de Wrp te vertragen. Hij wil dat men het Wet-voorstel nu snel bij de Kamers gaat indienen. Het voorstel ligt op dit moment bij de Raad van State en het advies aan de Regering  over de Wet regulering sekswerk (Wrp) wordt – zoals dat heet –  ‘eerdaags verwacht’.

 “Dit is één van de redenen dat mijn partij meedoet in het kabinet”, legt Segers uit. “Ik vind het politiek onbehoorlijk, politiek falen zelfs, dat er nog steeds geen zicht op de wet is. Ik word politiek aan het lijntje gehouden.”

Zoals wij al vaker hebben laten weten: Wij zijn bij die Regeringsafspraak het politieke wisselgeld geweest. Niet de belangen van de sector, de sekswerkers, de burgers staan centraal maar het stokpaardje van Gert Jan Segers!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *